Publikációk

Árkád 2009/1 letöltés

Anna Grand Hotel****

arkadmagazin.hu

 

A Balaton északi partján, Balatonfüred szívében, a híres Tagore sétány és a Gyógytér északi térfalaként áll a több évszázadon keresztül folyamatosan átépült épületegyüttes, az Anna Grand Hotel . A pannonhalmi fõapát szerény szállását, az Apáti házat, a "savanyúvíz" jótékony hatása miatt gyakran odalátogató elöljáró számára emelték, majd az egyre népszerûbb fürdõ és ivókúrák miatt a vendégek számára emelt Traktér-házzal toldották meg. Az épület a reformkor kiemelt vidéki kulturális és rendezvény helyszínévé vált, különösen a híres "Anna bál" hagyományteremtõ ereje alapozta meg a Gyógyterem és a Kerengõ megépítésének lehetõségét.

Árkád 2010. július letöltés

CONTINENTAL HOTEL ZARA - ARAZ ÉTTEREM

hg.hu

arkadmagazin.hu

 

Budapesten a VII kerületben található, a régi Hungária Fürdő és Continental Szálló épületegyüttese került felújításra és bővítésre a Dohány utca és a Nyár utca sarkán. A bővítményben a luxus és elegancia jegyében nyíló ARAZ Étterem az art déco stílusjegyeit viseli. A belsőépítészeknek nem volt könnyű dolga, hiszen a műemléki épülethez szorosan kapcsolódó új szárnyban a mai kor igényeinek megfelelő, luxuskategóriájú éttermi légkört kellett megteremteni.

Árkád 2010. július letöltés

IPOLY SZÁLLÓ

arkadmagazin.hu

 

Egy újabb lépés a szép múlt felé.
Balatonfüred, mely a reformkorban élte virágkorát, fürdőkultúrájának köszönhetően a világ nagyvárosaival szállt versenybe. Gyógyulni vágyók egész hadát vonzotta ide a város szelleme, a pezsgő élet, amely egyben szellemi és testi felüdülést is jelentett. Mindez a szocializmus eljövetelével lassan feledésbe merült, helyét átvették a leromlott állapotú épületek, gondozatlan közparkok, és az új "fürdőkultúra", amely legjobb indulattal sem nevezhető kultúrának.

Eating Out - 2010.10 letöltés

Zara Hotel Continental Superior - Araz Étterem

Alaprajz 2011 április-május letöltés

Trend a légiudvarban
MALÉV VIP váró, SkyCourt

Alaprajz 2011 április-május /2 letöltés

Zöld hangulat a kék megszokásban
METRO Vevőakadémia, Budaörs

Cool Cafe fagyizó - Árkád Magazin letöltés

Fehér fagyi aranyöntettel

Budapest belvárosában, a Váci utca közelében nyitotta meg kapuit egy új designfagyizó,a Cool. A megrendelő szeretett  volna kitűnni a fagyizók sorából, nem csak a helyben főzött minőségi olasz fagylaltjával akarta elkápráztatni vendégeit, hanem az aranylóan tündöklő design elemekkel is, itthon egy merőben újnak számító hangulattal.

Trendguide 2011-06 letöltés

SkyCourt Lounge 

A repülőtér új csarnokának VIP utasok számára fenntartott, letisztult de otthonos pihenője.

4 szoba.hu 2011-07

Édes élet Budapesten

http://4szoba.hu/cikk/tippek/2760-edes-elet-budapesten

 

Cool Cafe: több mint cukrászda

Sokáig egyetlen egy ultrastílusos és modern cukrászda volt a városban, de mióta megnyílt a Cool Café, már kettő közül választhatunk. A Petőfi Sándor utcában található hely nemcsak minőségi olasz fagylaltjaival, hanem egyedi berendezésével is szerette volna kivívni a vendégek elismerését. Éppen ezért a Plusdesign Studiot kérték fel a belsőépítészeti munkára, amit Fejes Gergő a stúdió vezetőtervezője készítette el.

Annak ellenére, hogy a fagyizó elég pici, mégis tágas tér fogadja a vendégeket. Az asztaloknál ülve sem érezheti úgy senki, hogy betolakodtak a személyes terébe. A tér legfőbb jellemzői a fényes felületek, az élénk színek és a letisztult vonalvezetésű berendezési tárgyak. A Cool Café pultját úgy alakította ki a tervező, hogy az a bejárathoz nagyon közel helyezkedik el, így azokat is kényelmesen ki tudják szolgálni, akik csak sétájukat szeretnék megédesíteni pár gombóc fagylalttal.

Spatrend 2011-09 letöltés

Wellness felsőfokon
Ki jön szaunázni? – hangzik el a kérdés a társaságban,
majd páran felemelik a k ezüket és elvonulnak
a wellnesshelyiségbe, míg a többiek a nappaliban maradnak
meccset nézni, illetve a sport iránt kevésbé rajongók
a konyhában csoportosulnak egy rögtönzött koktélpartira.

© 2018 Minden jog fenntartva. Plusdesign Studio Kft.